查看: 34308|回復: 97

初 試 鮮 SEA 海 鮮 私 房 菜 外 賣 ~ 必 食 手 臂 瀨 尿 蝦

呢間野朋友介紹,試業期間試過幾次,宜家正式開業推介比大家~

客服WC:XIANSEA2015

餐牌:

新張活動:
1.鮮SEA秘制手臂瀨尿蝦原價118元一隻,現價80元(每單限量3隻)。

2.優惠酬賓香蕉會員出示香蕉微信享受8.8折。

3.轉發朋友圈即送鮮SEA海鮮烏冬一份。

4.享用鮮SEA美食,分享買家秀到朋友圈,下次消費即可享受8.5折。

推介美食:

必食推介:秘制手臂瀨尿蝦,香港食無3,4舊水絕對食唔到,宜家80人仔絕對抵食!

花螺兩味~冰鎮花螺 + 秘制醬汁花螺

鮮蝦兩味~茄汁鮮蝦 + 秘制醬汁鮮蝦

秘制鮑魚

瀨尿蝦兩味~椒鹽瀨尿蝦 + 秘制醬汁瀨尿蝦

秘制醬汁花蟹

秘制海鮮烏冬

秘制醬汁魷魚

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?注册

x

嘩,正到 不得鸟 .多謝介紹 .  
價錢的確抵食
睇落好正 , 但点帶虎虎同飯盒去食 ?
( 2.優惠酬賓香蕉會員出示香蕉微信享受8.8折。)
曝露身份 , 死梗

dogkeung 发表于 2015-1-12 11:16
曝露身份 , 死梗

唔出示微信就响benin嘅朵嘛,哈哈

Thanks !  發表於 2015-1-12 11:32
唔知有無舖位,想豪食,無办法,唔用蕉友咭,否則可能係最後一餐
dogkeung 发表于 2015-1-12 11:16
曝露身份 , 死梗

其實你UP得出香蕉就有折打。。哈哈

多謝提示  發表於 2015-7-27 02:26

看起來不錯,照片沒P過吧